Alternative content

Get Adobe Flash player

  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview

Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 

Contact rapid

Tel: 0722 277 460

E-mail: optimproiect@gmail.com

Adresa: Strada Atlasului, Bucuresti, sector 1
Inginerie Structurala

Consideram ingineria ca fiind o parte esentiala a unei constructii. Colaboram in mod direct cu arhitectii in vederea stabilirii solutiei optime din punct de vedere structural in vederea asigurarii cerintelor de siguranta si stabilitate a constructiei atat la solicitari statice cat si la solicitari dinamice – seisme.

Prin experienta pe care o avem putem concepe si realiza in mod practic orice tip de structura.

Software-ul pe care il utilizam pentru dimensionarea structurii este adaptat la normativele romanesti de calcul si asigura o eficientizare a consumurilor de materiale.

Optimproiect realizeaza intr-adevar un OPTIM de consum de resurse.

O constructie nu poate exista fara structura. Intelegem prin inginerie structurala o abordare cat mai armonioasa a problemei rezistentei unei constructii, astfel incat aceasta sa raspunda atat cerintelor estetice cat si a celor functionale, asigurand in primul rand o trainicie fara cusur.

Realizam proiecte personalizate in baza comenzii beneficiarului, intocmita sub forma Temei de Proiectare. Optimizam partiul de arhitectura astfel incat sa se obtina trei calitati de baza pentru investitie: Estetica ireprosabila, Consum minim de resurse, Eficienta in exploatare.

Obtinem maximum de efect cu minimum de investitie. Suntem in permanenta deschisi la nou, la tehnologii de ultima ora in domeniul proiectarii, a materialelor de constructii, a elementelor auxiliare privind realizarea unui confort optim: hidro si termoizolatii perfromante, sisteme de fatada moderne, placari cu materiale deosebite- de la aluminiu compozit tip \"bond\" pana la materiale ceramice sau din piatra naturala sau artificiala.

Analizam fara prejudecati solutii constructive curajoase, astfel incat sa eliminam elementele structurale greoaie sau dificil de executat, intrucat suntem deopotriva proiectanti si executanti ai constructiior. Colaboram cu birouri de arhitectura in vederea realizarii proiectelor de structura pentru orice gen de cladiri. Oferim solutia cea mai economica pentru un buget fixat.