Alternative content

Get Adobe Flash player

  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview
  • Css Template Preview

Sondaj

Cum vi se pare noul site?
 

Contact rapid

Tel: 0722 277 460

E-mail: optimproiect@gmail.com

Adresa: Strada Atlasului, Bucuresti, sector 1




Preturi

Pretul proiectarii reflecta munca depusa pentru obtinerea unui rezultat care sa va multumeasca pe dumneavoastra, in calitate de client, dar care sa multumeasca si proiectantul, in calitate de executant.

Pretul unui proiect poate fi mai mic sau mai mare, in functie de detaliile necesare, gradul de repetabilitate al elementelor continute, gradul de reprezentativitate al constructiei, clasa/categoria de importanta, etc.

Proiectul poate fi realizat foarte rapid, dar cu software foarte scump; licentele pentru softurile de proiectare sunt scumpe si necesita upgrade si mentenanta; pana si imprimanta necesita toner, iar proiectantii necesita salarii:
Pe de alta parte, realizarea unui proiect ieftin presupune o urmariere de santier neeficace; 50% din eficienta unui proiect se consuma in faza de executie. Daca proiectantul nu urmareste executia lucrarilor, poate aparea o diferenta greu de restabilit intre imaginea dorita pentru lucrare si ceea ce a rezultat. Dupa ce ati construit, nu veti mai putea repara decat cu costuri inutile. Un citat - preluat ca atare - va va ajuta mai mult pentru a lua o decizie:


“ Nu exista aproape nimic pe lume, pe care cineva sã nu îl poatã produce putin mai prost si vinde putin mai ieftin. Iar oamenii, care se orienteazã doar dupã pret, devin prada acestor speculatii. Nu este inteligent sã plãtesti prea mult, dar este si mai prost sã plãtesti prea putin. Dacã plãtesti prea mult, pierzi niste bani. Atâta tot. Dacã însã plãtesti prea putin, câteodatã pierzi totul, deoarece obiectul cumpãrat nu poate îndeplini sarcina pentru care a fost gândit. Legea economiei interzice ca pentru bani putini sã se primeascã o valoare mare. Dacã alegeti oferta cea mai ieftinã, trebuie sã calculati o sumã suplimentarã pentru riscul pe care îl luati, si dacã faceti asta, aveti si destui bani pentru a plãti ceva mai bun.”

John Ruskin - scriitor britanic